Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΣΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΨΗΣ


Η επικαιροποίηση - συμπλήρωση των μελετών αποκατάστασης του κτιρίου της πρώην παιδόπολης «Αγίας Όλγας Φλώρινας», συζητήθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Ιορδανίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης επιπλέον συζητήθηκε και το έργο βελτίωσης και αναβάθμισης των υφιστάμενων κτιριακών υποδομών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα.

Το έργο προϋπολογισμού 9.350.000 ευρώ δημοπρατήθηκε και η έναρξη υλοποίησης του αναμένεται περί τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας υλοποίησης του έργου αποφασίσθηκε η από κοινού συγκρότηση ομάδων εργασίας, τόσο από την Π.Ε. Φλώρινας, όσο και από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.