Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ 2021 ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Για  την Τσεχία αναχωρούν σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου η Χρυσή Φωτιάδου και η Δέσποινα Άμπα από τις ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας,  όπου θα πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά νέων του 2021, που οργανώνει το World Table Tennis, ο νέος φορέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. 
Οι αγώνες θα γίνουν στην πόλη Χάβιροφ της Τσεχίας. Το τουρνουά από τη δεύτερη βαθμίδα των WTT Youth Series 2021 θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 13 Ιουνίου, περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού και στο πρώτο κομμάτι (7-9/6) θα έχει τα παιχνίδια των κοριτσιών. Μαζί με τις δύο αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος και η αθλήτρια του Ολυμπιακού Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Οι δύο Φλωρινιώτισες αθλήτριες, θα έχουν την ευκαιρία ν’ αγωνιστούν και σε μία κατηγορία πάνω από τη δική τους. Η 17χρονη Φωτιάδου είναι δηλωμένη και στο απλό Under 19, ενώ η 15χρονη Άμπα θα πάρει μέρος και στο απλό Under 17. Τα κορίτσια μας θα τα συνοδεύει ο προπονητής της ομάδας Λίβιου Πρεντοάικα.

Ευχόμαστε σε όλα τα κορίτσια Καλή Επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.