ΤΙΜΗΤΙΚΉ ΔΙΆΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΆΣΟ ΧΑΤΖΗΧΡΉΣΤΟ ΣΤΟ 8ο RALLY GREECE OFF-ROAD (video)

Ως πρώτο τοπικό πλήρωμα από τη Βόρειο Ελλάδα,  τιμήθηκε ο Φλωρινιώτης Τάσος Χατζηχρήστος στο 8ο Rally Greece Οff-road 2021 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. 
Ο Φλωρινιώτης Πρωταθλητής οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος με συνοδηγό - μηχανικό του Νίκο Πολυχρονίδη από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας (Α.Λ.Π) τιμήθηκαν από τους διοργανωτές του αγώνα  καθώς ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πολύ απαιτητικό και σκληρό Rally 4x4 που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Baja με αυτοκίνητο Nissan Navara 4X4 στην κατηγορία R1 προσφορά της Auto Σουμπάσης.
Σε δήλωσή του αναφέρει 
"Εξαιρετικό και ξεχωριστό ευχαριστω στην EXPRESS SERVICE ΦΛΩΡΙΝΑΣ και προσωπικά στο καλο φίλο Δημοσθένη Ελευθεράκη για την αμέριστη βοήθεια του όλο το αγωνιστικό τριήμερο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς που συνοδεύουν και στηρίζουν την ομάδα Chatzichristos Racing Team - Polychronidis Motorsport σε κάθε αγωνιστικό παρών.

ΜΕΤΕ ΑΕ
Polyxronidis Motorsport Ηλεκτρολογείο –Συνεργείο Βελτιώσεις – Πολυχρονίδης Νικόλαος ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Auto Soubasis - Φλώρινα
Rent Car Soumpasis
ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε VW DACIA RENAULT ΦΛΩΡΙΝΑ, Επίσημος συνεργάτης Kosmocar (Service – Ανταλλακτικά).
BABETOS RACING - Συνεργείο - Βελτιώσεις Νάτσης Χαράλαμπος - Φλώρινα
SEATZET -Ναυτιλιακή εταιρεία
ΜΑΛΑΜΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - Φλώρινα
Auto Arvanitakis - Αθήνα
EKO Ρασπόπτσης
Βαφές Αυτοκινήτων - Ράλλης Ελευθέριος
Μικρόπουλος - Ποδήλατα Φλώρινα
Τσανδέσκης Ιωάννης - Πλυντήριο αυτοκινήτων
FRESH - ΦΛΩΡΙΝΑ
Rivo allday cafe-bar

Επίσης η Chatzichristos Racing Team -Polyhronidis Motorsport θέλει να απευθύνει θερμό ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα του νομού Φλώρινας για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε κάθε αγώνα".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)