Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΈΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Με όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού θα λειτουργήσουν και φέτος οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς ΜητρόποληςΦλωρίνης, ΠρεσπώνκαιΕορδαίας, στους μαγευτικούς χώρους της Πρώτης Φλωρίνης σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν οι κατασκηνωτικές περίοδοι:
Για Αγόρια (που θα πάνε):
Γ΄, Δ΄, Ε΄ Δημοτικού από 28/6 έως 30/6.
Στ΄ Δημοτικού, Α΄, Β΄ Γυμνασίου από 22/7 έως 26/7.
Γ΄ Γυμνασίου & Λυκείου από 14/7 έως 21/7.
Για Κορίτσια (που θα πάνε):
Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημοτικού από 1/7 έως 5/7.
Γυμνάσιο & Λύκειο από 6/7 έως 13/7.Ως τάξη λογίζεται αυτή που θα πάει το παιδί κατά το επόμενο σχολικό έτος (2021 -2022).

Εκπτώσεις στις τιμές συμμετοχής θα γίνονται σε συνεννόηση με τους ιερείς των Ενοριών.

Όλο το προσωπικό της κατασκήνωσης διακονεί με σκοπό την εξασφάλιση των απαιτούμενων προϋποθέσεων για τη σωστή και ομαλή διαβίωση των παιδιών και την προσαρμογή τους στις συνθήκες της κατασκηνωτικής ζωής, φροντίζοντας ανά πάσα στιγμή την παραμικρή λεπτομέρεια, πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια, άλλα και πολλή αγάπη για τα παιδιά.

Με την βοήθεια του Θεού, και σταθερές αξίες την αγάπη και την φροντίδα για την βίωση του γεγονότος της Εκκλησίας, την μόρφωση της ψυχής, την καλλιέργεια του νου και την άσκηση του σώματος, η Μητρόπολή μας θα προσφέρει μία ακόμη θαυμάσια εμπειρία στους μικρούς μας κατασκηνωτές και τους δικούς τους ανθρώπους.ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ COVID-19
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
Για να συμμετέχει κάποιο παιδί στην Κατασκήνωση θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα Κατασκηνωτή/τριας η οποία υπάρχει στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης «www.imflorinas.gr», από 09-06-2021 έως και 16-06-2021 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ.
Κατόπιν θα ακολουθήσει συνάντηση – σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί – με την υποχρεωτική συμμετοχή τουλάχιστον του ενός από τους δύο γονείς των δηλωθέντων παιδιών με σκοπό την ενημέρωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα τηρηθούν, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς το ισχύον υγειονομικό πλαίσιο στις κατασκηνώσεις.
Εφόσον οι γονείς συμφωνούν με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα υποδείξουν οι αρμόδιοι φορείς θα προχωρούν στην συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής και την καταβολή ολόκληρου του χρηματικού ποσού για την οριστική κατοχύρωση της συμμετοχής του παιδιού στην Κατασκήνωση.
Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης «www.imflorinas.gr», στο τηλέφωνο 2385044792 και το e-mail του Κέντρου Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» «neotitaimfpe@gmail.com» αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.