Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

ΣΥΝΣΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ζητήματα που αφορούν στην αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και στη βελτίωση των υποδομών τους στην περιοχή του Αμυνταίου, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Γιώργο Βούτσινο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε επίσης ο καθοριστικός ρόλος της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και η ανάγκη ενίσχυσης της με την τοπική παραγωγή και την αγορά εργασίας.

 Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Ευγενία Μαρνέρη καθώς και Διευθυντές Σχολείων του Δήμου Αμυνταίου.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.