ΝΕΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΓΡΟΚΥΚΛΙΚΟΤΗΤΑ : ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ"


Ενα νέο  δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Αγροκυκλικότητα: Εφαρμογές στη Γεωργία», ξεκινάει στην Δυτική Μακεδονία.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 80 νέους επαγγελματίες και ανέργους από τη Δυτική Μακεδονία που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον αγροδιατροφικό τομέα αλλά και σε επαγγελματίες αγρότες της περιοχής που θέλουν να λάβουν εξειδικευμένη κατάρτιση σε θέματα αγροκυκλικότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μια από τις 4 ακόλουθες εκπαιδευτικές ενότητες: Δενδροκομία, Αμπελουργία, Αρωματικά & φαρμακευτικά φυτά, Μελισσοκομία.

• 20 ωφελούμενοι ανά ενότητα

• 31 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης (εξ' αποστάσεως)

• 31 ώρες βιωματικής εκπαίδευσης &συμβουλευτικής

• Διάρκεια του προγράμματος 12 μήνες

Περισσότερα για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής  https://bit.ly/2S55UEL
Αιτήσεις έως τις 13 Ιουνίου
Το πρόγραμμα κατάρτισης υλοποιείται σε συνεργασία με το Cluster of Bioeconomy & Environment of Western Macedonia, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Stavros Niarchos Foundation, και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)