ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η 19ΧΡΟΝΗ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΝΕΦΕΛΗ ΤΙΤΑ

Στους 24ους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες στο Πεκίνο Beijing 2022, θα συμμετέχει η 19χρονη Φλωρινιώτισσα αθλήτρια του ΑΟΦ Νεφέλη Τίτα, με επίσημο προπονητή της Ολυμπιακής Εθνικής αποστολής στα Βόρεια αγωνίσματα, τον Φλωρινιώτη Ομοσπονδιακό τεχνικό και πατέρα της Νεφέλης, Χρήστο Τίτα. Τα συγχαρητήρια τους έστειλαν οι φορείς της Φλώρινας για τη μεγάλη αυτή επιτυχία της 19χρονης Νεφέλης που είναι ιδιαίτερη τιμή, όπως αναφέρουν, για την ίδια τη Φλώρινα και όλους τους Φλωρινιώτες.



Συγχαρητήριο Μήνυμα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας Π. Πέρκα για την πρόκριση της Ν. Τίτα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο 2022

Αποδίδω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τον μεγάλο μου θαυμασμό στην αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, Νεφέλη Τίτα (Δρόμος Αντοχής), η οποία πρόκειται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022.

Αγαπητή Νεφέλη, οι κόποι και οι συνεχείς προσπάθειές σου σε οδηγούν σε μία καταξιωμένη αθλητική πορεία. Σου εύχομαι καλή επιτυχία! Η παρουσία σου στο Πεκίνο κάνει όλη την Ελλάδα και την Φλώρινα περήφανη, μιας και μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Χ. Τίτα αναδεικνύετε την μεγάλη χιονοδρομική παράδοση της περιοχής μας.

Είναι ακόμα μια ένδειξη και υπενθύμιση για την υποχρέωσή μας στην ενίσχυση της αθλητικής διάστασης της Φλώρινας. Είμαστε δίπλα σας και αναμένουμε να μας προσφέρετε πολλές ακόμα χαρές και υπερηφάνεια.


Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς την αθλήτρια Νεφέλη Τίτα και προς τον προπονητή Χρήστο Τίτα για τη συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Αποτελεί τεράστια τιμή για τη Φλώρινα η συμμετοχή της αθλήτριας Νεφέλης Τίτα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, τον επόμενο μήνα.
Η Νεφέλη, μια αθλήτρια με ήθος, επιμονή και τεράστιο ταλέντο, είναι σίγουρο ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της και θα απολαύσει αυτήν την μοναδική εμπειρία.
Ο Δήμος Φλώρινας έχει στηρίξει τους τελευταίους μήνες την προσπάθεια της Νεφέλης για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν μπορούμε παρά να νοιώθουμε περήφανοι που θα τη δούμε με τα γαλανόλευκα, σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.
Είναι σημαντικό για μια νέα αθλήτρια, από μια μικρή πόλη όπως η Φλώρινα, να βλέπει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα και την πολύχρονη προσπάθειά της να αποδίδει καρπούς. Είναι όμως και ένα δείγμα της υποδομής και της σκληρής δουλειάς που γίνεται, αθόρυβα πολλές φορές, από τους συλλόγους της πόλης μας και εν προκειμένω από τον ΑΟΦ.
Στους επικείμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες θα συμμετάσχει και ο Χρήστος Τίτας, ως προπονητής της Ολυμπιακής Εθνικής αποστολής στα Βόρεια αγωνίσματα.
Ο Χρήστος θα βρεθεί ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τη συμμετοχή του ως αθλητής στο Calgary του Καναδά το 1988 και στο Lillehamer της Νορβηγίας το 1994.
Ως Δήμαρχος Φλώρινας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και στους δύο.
Νεφέλη, Χρήστο καλή επιτυχία!

 

Ένα από τα εισιτήρια της Ελλάδας στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες Beijing 2022 κρατάει από εχθές στα χέρια της η 19χρονη Φλωρινιώτισσα αθλήτρια του ΑΟΦ Νεφέλη Τίτα, ενώ το εισιτήριο του επίσημου προπονητή της Ολυμπιακής Εθνικής αποστολής στα Βόρεια αγωνίσματα, κρατάει ο Φλωρινιώτης Ομοσπονδιακός τεχνικός και πατέρας της, Χρήστος Τίτας.

Η συνέπεια, οι πολύωρες προπονήσεις της, το αγωνιστικό πνεύμα που τη διακρίνει, η προσπάθεια και η επιμονή της, την οδήγησαν σε αυτήν τη συμμετοχή, όταν ξεκίνησε το δύσκολο ταξίδι της πρόκρισης πριν 2,5 χρόνια, με σκληρές προπονήσεις υψηλών απαιτήσεων, μέσα στον περίεργο καιρό των απαγορεύσεων εξαιτίας του COVID 19. Με πάθος γι’ αυτό που κάνει, με συνέπεια και έμπνευση, η Νεφέλη διένυσε χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, αγωνίστηκε σε δεκάδες διεθνείς αγώνες πρόκρισης, πότε με χαρές και πότε με απογοητεύσεις.

Απόλυτα προσηλωμένη στους στόχους της, αξιολόγησε όλες τις δυνατότητες που της δόθηκαν, συνδυάζοντας τον υψηλό πρωταθλητισμό με την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποδεικνύοντας έμπρακτα σε όλους πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί κανείς να προσπαθήσει και να θέλει πραγματικά να πετύχει, χωρίς να χάσει ούτε τον αθλητισμό, αλλά ούτε και τα μαθήματα. Η ίδια, απομονώθηκε σε προπονητικά κέντρα και παγετώνες, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Αυστρία καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας της, επιδιώκοντας τις προπονήσεις στο χιόνι. Η πρωτοετής φοιτήτρια, έβαλε σε δεύτερη μοίρα τις σπουδές της ‘θυσιάζοντας’ κυριολεκτικά το Α΄ εξάμηνο της σχολής της, για να εκπληρώσει το όνειρο της συμμετοχής, στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)