ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΚΑ.Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα ισπανικών για όλες τις ηλικίες, από την Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας μέσω του Σχεδίου Εθελοντισμού “The Youth Crew (Youth CREativity Workshops)”.Λόγω του μεγάλου όγκου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον Α’ κύκλο, θα προβούμε στην υλοποίηση Β' κύκλου μαθημάτων.Τα μαθήματα θα παρέχονται από τις Ισπανίδες εθελόντριες της Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας, οι οποίες εργάζονται εθελοντικά στον οργανισμό από το Σεπτέμβριο του 2021, μέσω του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης,  σε εβδομαδιαία βάση στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας (7ης Νοεμβρίου 9, Φλώρινα). Το Α’ τμήμα κάθε Τετάρτη 17:30 - 19:00 και το  Β’ τμήμα κάθε Πέμπτη 16:30 - 18:00 ή 19:30 - 21:00.Τα μαθήματα θα προσφέρονται δωρεάν, ενώ θα απαιτείται εγγραφή μέλους στην Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας. 

·        Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων στα μαθήματα των Ισπανικών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

·        Η γλώσσα εργασίας των μαθημάτων θα είναι τα Αγγλικά. 

·        Για τη συμμετοχή σας στα μαθήματα θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν για όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 

·        Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022. 

·        Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 10:00-15:00, στο τηλέφωνο: 2385 - 101446 και στο email : info@europedirect-oenef.eu ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://www.ekatoflorinas.eu/youthcrew/

·        Για να κάνετε την αίτησή σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://forms.gle/caVSWaC3SyGSjm678


 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)