ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΠΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Για την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Πετρών του Δήμου Αμυνταίου ενημέρωσε τον Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη ο πρόεδρος της Κοινόηττας Γρηγόρης Κυριακόπουλος κατά την διάρκεια επίσκεψης του στην περιοχή. 
Αναφερομένος στο θέμα της πανδημίας ο κ. Κυριακόπουλος τόνισε ότι "οι κάτοικοι του χωριού είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστό που ξεπερνά το 90% και αυτό βοήθησε στο να μην υπάρχει διασπορά μεγάλη και ανθρώπινες απώλειες". Ακόμα επισήμανε το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας των νέων, την αύξηση του κονδυλίου για το επίδομα θέρμανσης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας κ.α.

Από την πλευρά του ο βουλευτής  συνεχάρη τους κατοίκους για την υπεύθυνη στάση τους "η οποία βοήθησε" όπως είπε  "στο να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες". Ακόμα ο κ. Αντωνιάδης ενημέρωσε τους κατοίκους για την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή και τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν για την αρωγή στους σεισμόπληκτους.

Τέλος ο κ. Αντωνιάδης όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του "ανέπτυξα το πλάνο για όλα τα μεγάλα έργα που δρομολογεί η κυβέρνηση για την περιοχή (Αρδευτικά Χειμαδίτιδας – Βεγορίτιδας, ενίσχυση επιχειρήσεων μέσω του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Σ.Δ.Α.Μ και στήριξη του αγροτικού κόσμου, της κτηνοτροφίας και της μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων μέσα από προγράμματα που έχουν εκπονηθεί και θα τρέξουν στο επόμενο διάστημα)".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ