Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο καθηγητής σεισμολογίας και διαχείρισης φυσικών καταστροφών Δρ. Ευθύμιος Λέκκας βρέθηκε  Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2021 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Τον καθηγητή υποδέχτηκε και καλωσόρισε στην περιοχή μας ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμάς Μάνος, καθώς η Αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Κοζατσάνη απουσίαζε εκτάκτως για προσωπικούς λόγους. Παράλληλα, στη συνάντηση κλήθηκαν και παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Καστοριάς Διονύσιος Λίτσκας, ο αρμόδιος επιστημονικός συνεργάτης Βαγγέλης Δούφλιας και υπηρεσιακοί παράγοντες των τμημάτων Πολιτικής Προστασίας και ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Π.Ε. Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης των επιπτώσεων που προέκυψαν από την ισχυρή σεισμική δόνηση της 9ης Ιανουαρίου με επίκεντρο τη Φλώρινα, η οποία έπληξε τις περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Κορεστείων και Βιτσίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)