ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ- ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

"Καταδικάζουμε την απάνθρωπη αυτή πράξη των υπευθύνων που ρίξανε φόλες και για άλλη μια φορά βρήκαν τραγικό θάνατο δεκάδες αδέσποτα στην πόλη μας" τόνισε σε δήλωση του στο Liveflorinanews ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος.
Όπως είπε ως Δήμος Φλώρινας θα κινηθούν αρμοδίως και θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι αυτού του αποτρόπαιου "εγκλήματος" έτσι ώστε να μην αντικρίσουμε ξανά το αποτρόπαιο θέαμα με νεκρά αδέσποτα στην πόλη της Φλώρινας. "Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι" επεσήμανε ακόμα "πως τα αδέσποτα είναι μέρος της κοινωνίας μας και πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με αυτά. Είναι εγκληματική αυτή η πράξη και διώκεται ποινικά. Ως Δήμος προσφέραμε χρήματα για να στειρωθούν και να εμβολιαστούν τα αδέσποτα της περιοχής και τοποθετήσαμε σε αυτά ειδικό λουράκι.Εμείς ως Δήμος θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθούν οι ένοχοι και να καταδικαστούν γιαυτή την αποτρόπαια πράξη".

Σχόλια

  1. ok mas epises.....!!!!! ligo prin ta prespeia kai tis diafores ekdhlwseis ths flwrinas brethikan xiliades foles kai emeis koroideuomaste metaksu mas....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)