ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με το σύνθημα η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας είναι υπόθεση όλων μας- η υγεία των πολιτών είναι πρωτεύον και κύριο αίτημα την ενίσχυση του Νοσοκομείου με ιατρικό προσωπικό και ποιοτική πρωτοβάθμια περίθαλψη, διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα το Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας από τον Σύλλογο  Εργαζομένων του Γ.Ν. Φλώρινας σε συνεργασία με την Νοσοκομειακή Επιτροπή.
Όπως ανέφερε σε δήλωση του πριν λίγο καιρό στο Liveflorinanews το μέλος της Νοσοκομειακής Επιτροπής και μαιευτήρας Γυναικολόγος Γιάννης Κοσκοσάς "το πρόβλημα με την υποβάθμιση του νοσοκομείου της Φλώρινας μας αφορά όλους και θα πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μαζί οι Φλωρινιώτες για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος". Υπογράμμισε ακόμα την αναγκαιότητα ενίσχυσης του Νοσοκομείου με ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία όλων των κλινικών του νοσοκομείου Φλώρινας που υπολειτουργούν όπως η χειρουργική, η ορθοπεδική και η παθολογική καθώς επίσης και την αναγκαιότητα να προσληφθούν ιατροί που λείπουν από το Νοσοκομείο της Φλώρινας όπως ωτορινολαρυγγολόγο και πνευμονολόγο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της Φλώρινας και των ασθενών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)