ΕΚΦ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την συμμετοχη ολων των εργαζομενων και των ανεργων στο μεγαλο εργατικο και κοινωνικο συλλαλητηριο που θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 6 Σεπτεμβριου στη Θεσσαλονικη ζητα με ανακοινωση του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας.
Το συλλαλητηριο θα γίνει  στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονικη ενω θα ακολουθησει και πορεία διαμαρτυρίας. Στην ανακοινωση του το Δ.Σ. του ΕΚΦ επισημαινει "η Κυβέρνηση σε ρόλο καταστροφέα συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της ψηφίζοντας νόμους και επιβάλλοντας μέτρα που δίνουν τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία καταργώντας κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας, εντείνοντας την ύφεση και τα αδιέξοδα.
Η πραγματικότητα, που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική τάξη της χώρας και ο ελληνικός λαός, είναι η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ανεργία, η φτωχοποίηση, η λιτότητα, ο εκφοβισμός, οι απολύσεις, οι φοροεπιδρομές. Το χειρότερο όλων είναι οι διαρκείς παρεμβάσεις στα Δημοκρατικά και Κοινωνικά μας Δικαιώματα, μέσα από τις αλλεπάλληλες επιστρατεύσεις απεργών, την κατάργηση και τις συνεχείς «παρακάμψεις» Δημοκρατικών Θεσμών και Διαδικασιών. Η κυβέρνηση εκτός από την οικονομία κακοποιεί κατ΄ επανάληψη και τους δημοκρατικούς θεσμούς, κουρελιάζει το Σύνταγμα με στόχο την εξυπηρέτηση πολιτικών και αντεργατικών σκοπιμοτήτων. Ισοπεδώνει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης, εργασίας και κοινωνικής ασφάλειας. Κάθε έννοια  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Δίνουμε δυναμικό αγωνιστικό «παρόν» γιατί:
Θέλουμε Εργασία και ΟΧΙ Ανεργία
Απαιτούμε Δημοκρατικά Δικαιώματα
Αγωνιζόμαστε για Κοινωνική Δικαιοσύνη
Θα δρομολογηθούν δωρεάν λεωφορεία για την μετακίνηση από Φλώρινα  Θεσσαλονίκη ώρα 14:00 απέναντι από τα ΚΤΕΛ Φλώρινας. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο ΕΚΦ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)