ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή παράδοσης παραλαβής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Δακή στο νέο Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη. 
Στην ομιλία του ο νέος Περιφερειάρχης επεσήμανε για ακόμα μια φορά ότι έχουμε πάρει σαφέστατη εντολή από το λαό της Δυτικής Μακεδονίας να διευρύνουν ένα κοινωνικό μέτωπο μαζί τους για να αποκαταστήσουν αδικίες με τη λογική της ενότητας υπογραμμίζοντας ότι "αυτό σημαίνει ότι δεν περισσεύει κανείς. Ότι θετικό υπάρχει θα αξιοποιηθεί και ότι προβληματικό υπάρχει θα περιοριστεί".
Ο απερχόμενος περιφερειάρχης Γιώργος Δακής στην ομιλία του έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της Περιφέρειας την τετραετία που πέρασε υπογραμμίζοντας ότι "συμβολικά θα παραδώσω τα κλειδιά της περιφέρειας στο νέο Περιφερειάρχη και εύχομαι με όρους ενότητας και καλής προσέγγισης είμαι σίγουρος ότι θα πάμε τον τόπο μας πιο ψηλά. Από καρδιάς εύχομαι στο τέλος της πενταετίας να παραδώσετε ακόμα περισσότερα ταμειακά διαθέσιμα και έργα".

Βίντεο: Παράδοση παραλαβή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
http://youtu.be/1AAGSMuFtu8

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)