ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στις ίδιες θέσεις παραμένουν οι Αντιδήμαρχοι Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης και Χρήστος Μπαρδάκας μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2017 μετά και από απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας Ιωάννη Βοσκόπουλου στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου κ. Βοσκόπουλου στον κ. Καραγκιοζίδη μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και στον κ. Μπαρδάκα μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της λειτουργίας και του συντονισμού όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Προγραμματικής Οργάνωσης της Πληροφορικής. Απομένουν τώρα να οριστούν και οι άλλοι 3 Αντιδήμαρχοι Φλώρινας με τις αρμοδιότητες που θα αναθέσει ο Δήμαρχος Φλώρινας.  Επιπλέον σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου ο κ. Καραγκιοζίδης θα αναπληρώνει τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο σε περίπτωση απουσίας του, με αναπληρωτή του τον κ. Μπαρδάκα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)