ΕΚΦ: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας θα συμμετέχει ενεργά το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας και καλεί όλους τους εργαζόμενου την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του "το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας συμμετέχει και συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα του Σωματείου Εργαζομένων και της Νοσοκομειακής Επιτροπής των Γιατρών του Γ.Ν. Φλώρινας. Αλληλέγγυοι ενώνουμε τις φωνές μας και ΖΗΤΑΜΕ:  Όχι στην ιδιωτικοποίηση της υγείας, Να μην κλείσει καμία Νοσοκομειακή μονάδα και να γίνουν οι αναγκαίες και απαραίτητες Προσλήψεις Προσωπικού και Ιατρών για να σταματήσουν επιτέλους οι τραγικές ελλείψεις που δυσχεραίνουν την εξυπηρέτηση των πολιτών. Αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη, τη βελτίωση των συνθηκών Νοσηλείας
Ελεύθερη και Δωρεάν πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας για να μην υπάρχει κανένας πολίτης χωρίς Δωρεάν Υγειονομική κάλυψη. Να αποκτήσουν τα δημόσια Νοσοκομεία επαρκή-πλήρη χρηματοδότηση και να σταματήσουν επιτέλους οι τραγικές ελλείψεις υλικών.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να Υπερασπιστούμε τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα.  Να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ και να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ τις μνημονιακές πολιτικές που κατεδαφίζουν το ΕΣΥ και το ΕΟΠΥΥ, που «βλάπτουν σοβαρά την ΥΓΕΙΑ»



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)