Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ RUN GREECE ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια ανάπτυξης του δρομικού κινήματος στη χώρα μας με την παράλληλη προβολή και ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και τον ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου στην Καστοριάστον εσωτερικό γύρο της λίμνης περίπου 21χλμ., την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου 10 χλμ & 5χλμ στο κέντρο της πόλης, αλλά και 1χλμ. για τα παιδιά Δημοτικού. Πρόκειται για ένα αθλητικό δρώμενο ενταγμένο στο πρόγραμμα «Τρέχω στην Ελλάδα-Run Greece» που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα δώσει τη δυνατότητα ταυτόχρονα σε μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν, καλλιεργώντας το αθλητικό ιδεώδες και υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Φέτος το πρόγραμμα ξεκίνησε από τη Λάρισα (30/03), συνέχισε στο Ηράκλειο (27/04) και τα Ιωάννινα (11/05). Η Καστοριά αποτελεί τον πρώτο Φθινοπωρινό σταθμό (21/09), έπεται η Αλεξανδρούπολη (28/09) και καταλήγει στην Πάτρα (12/10).
Σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος με τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, συμμετείχε σε κοινή συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Καστοριάς, σημειώνοντας σε δηλώσεις του: « Το Run Greece που γίνεται για δεύτερη φορά στην πόλη μας, ελπίζουμε να γίνει θεσμός. Τέτοιες εκδηλώσεις προβάλλουν την περιοχή μας και γενικά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ελπίζουμε να αρχίσουν να γίνονται κι άλλες τέτοιες δράσεις».Στη συνέχεια ευχαρίστησε στο πρόσωπο του ΣΕΓΑΣ τον συμπολίτη μας κ. Θανάση Ράπτη, η βοήθεια του οποίου είναι καθοριστική στη διεξαγωγή των αγώνων, τους εθελοντές και τον Δήμο Καστοριάς, ενώ παράλληλα προέτρεψε τον κόσμο να συμμετέχει στην εκδήλωση. Υπενθυμίζεται ότι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στους αγώνες μπορούν να κάνουν τηνεγγραφή τους έως τις 17 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα www.run-greece.gr ή στα γραφεία της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Καστοριάς (Αγ. Αθανασίου 36, τηλ. 24670 23555).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.