Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΧΛΗΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η θεατρική ομάδα ΟΧΛΗΡΟΙ Κοζάνης, σε συνδιοργάνωση με τον Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, το 3ικαστικό 3ργαστήρι Ζωγραφικής του ΤΕΕΤΦ Φλώρινας και υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας σας προσκαλούν στην performance «ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» την Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 9μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο του Αριστοτέλη στη Φλώρινα.Τα «ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» είναι μια δημιουργική καλλιτεχνική συνεύρεση διαφόρων ειδών τέχνης και διαφόρων καλλιτεχνών. Θέατρο, μουσική, χορός, ποίηση και ζωγραφική συναντιούνται και «συνομιλούν» για το πώς ορίζουμε τη μνήμη, αυτόν τον μηχανισμό που μετατρέπει τον χρόνο σε αναμνήσεις και για το πώς τα ίχνη της μνήμης αποτυπώνονται πάνω στον καμβά που ονομάζουμε ζωή, ψυχή και σώμα. Ο ποιητικός λόγος συναντά τις νοσταλγικές μελωδίες γνωστών τραγουδιών, ενώ τα χορευτικά βήματα μιας rumba ή ενός αργεντίνικου tango και η χειρονομιακή ζωγραφική (action painting) των καλλιτεχνών αφήνουν πάνω σ’ έναν απλωμένο καμβά τα δικά τους ίχνη από χρώμα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό έργο.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, ν’ ανακαλύψουμε όλοι μαζί τα ίχνη της μνήμης μας μέσα απ’ αυτή την πρωτότυπη καλλιτεχνική συνάντηση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία, Εικαστική επιμέλεια, Αφήγηση: Γλύκα Διονυσοπούλου

Κείμενο, Επιλογή ποιημάτων: Γιώργος Δελιόπουλος

Μουσική ερμηνεία: Τάκης Συνδουκάς, Αριστείδης Παυλίδης, Βαγγέλης Τζημόπουλος

Χορογραφία: Μιχάλης Μπιμπάσης, Γλύκα ΔιονυσοπούλουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.