Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΜΑΓΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΟΙ ΟΧΛΗΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε και την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2015».Στο υπαίθριο θέατρο του ΦΣΦ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ η θεατρική ομάδα ΟΧΛΗΡΟΙ Κοζάνης, σε συνδιοργάνωση με τον Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, το εικαστικό εργαστήρι Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας και υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας παρουσίασε την παράσταση «ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ», όπου μέσα από μια πρωτότυπη καλλιτεχνική συνάντηση μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα ίχνη της μνήμης του.
 Σήμερα και αύριο οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:
Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
21:30 1ο 2ο Δημοτικό Σχολείο-Θεατρική Παράσταση από την ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Φλώρινας «Αχ μάνα μ’ κάηκα».
21:30 Γέφυρα Αγ. Παντελεήμονα-Τζαζ, Σόουλ, Λάτιν, Μπλουζ με το συγκρότημα «Decauville 1918».
Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015
20:30 1ο 2ο Δημοτικό Σχολείο-Χοροθέατρο Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας με υπεύθυνες τις Βιβή Κοσκοσά, Φανή Βράντση και Γέρου Μαρία.
21:30 1ο 2ο Δημοτικό Σχολείο-Χορευτικά: Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Σύλλογος Πολυποτάμου «Οι Φυσιολάτρες», Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Τριποτάμου «Ο ΑΡΗΣ».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.