Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Ο ΕΛΓΟ ΄΄ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄ ανταποκρινόμενος στην προσπάθεια του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ), για παροχή στον Έλληνα αγρότη ποιοτικών υπηρεσιών με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνσή του, ανακοινώνει ότι στις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δομές του θα υλοποιηθούν τα προγράμματα κατάρτισης και οι εξετάσεις πιστοποίησης των αγροτών στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων (ΟΧΓΦ).Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών και μετά την ολοκλήρωσή του ακολουθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης των αγροτών.Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης και τις εξετάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι εκπαιδευόμενοι θα επιβαρυνθούν μόνο με το προβλεπόμενο παράβολο του ΥΠΑΠΕΝ, το οποίο ανέρχεται στα 25 ευρώ.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο ΄΄ΔΗΜΗΤΡΑ΄΄ Καστοριάς (Γράμμου 100) , για να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους, είτε ατομικά, είτε μέσω των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών που είναι μέλη και στη συνέχεια να οριστούν οι ημερομηνίες υλοποίησης των προγραμμάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στην υπεύθυνη του Κέντρου, κ.Καβακλιώτου Ιφιγένεια, στα τηλέφωνα 2467082425, 6978881881,από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015,τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.