Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Υψηλό ποσοστό επιτυχίας είχαμε στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας με το 63% των υποψηφίων να έχουν καταφέρει το στόχο τους για την εισαγωγή τους σε κάποιο ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας. Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στην Θωμαή Αδάμου ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Ιωάννης Τζώτζης από το σύνολο των υποψηφίων της Φλώρινας το 70% πέρασε σε ΑΕΙ και το 30% σε ΤΕΙ ενώ τρία άτομα κατάφεραν να πιάσουν τα μόρια για την εισαγωγή τους σε ιατρικές σχολές.
Όσον αφορά στην ετοιμότητα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου ο κ. Τζώτζης τόνισε πως όλα βαίνουν καλώς καθώς τα βιβλία έχουν ήδη έρθει ενώ σύντομα θα έρθουν οι καθηγητές με απόσπαση για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων. «Ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί γρήγορα και η διαδικασία για την πρόσληψη και των αναπληρωτών» πρόσθεσε «έτσι ώστε να ξεκινήσει κανονικά η σχολική χρονιά χωρίς ελλείψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.