ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ Τ ΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ

Τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας σας ενημερώνουν για τη Διανομή Δελτίων Θεάματος στους κληρωθέντες και ΜΗ του Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρων έτους 2015 του ΛΑΕ / ΟΓΑ έτους 2015. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την αριθμ. Φ10034/28/25-4-2015 (ΦΕΚ 1036/3-6-2015, τεύχος Β’) κοινή απόφαση των Αναπληρωτών Υπουργών Οικονομικών-Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης τα αδιάθετα δελτία του Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρων έτους 2015, και μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των 90.000 ατόμων θα διανέμονται από 21-8-2015 σε όλους τους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα αυτό το έτος 2015, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ. Δηλαδή, στα Αποτελέσματα Κλήρωσης Θεαμάτων της διαδικτυακής εφαρμογής του ΟΓΑ, θα εμφανίζονται ως κληρωθέντες, τόσο οι δικαιούχοι του ΛΑΕ/ΟΓΑ που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου έτους 2015 και δεν είχαν κληρωθεί, όσο και οι κληρωθέντες δικαιούχοι που δεν θα έχουν παραλάβει τα δελτία τους.
Για τον λόγο αυτό καλούνται οι συμπολίτες μας που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στην Αγροτική Εστία και στα Προγράμματα του ΛΑΕ έτους 2015 και ειδικότερα όσοι κληρώθηκαν στο Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρων έτους 2015 να προσέλθουν στο ΚΕΠ, για να παραλάβουν τα δελτία.
Κρίνεται απαραίτητη η προσκόμιση της αίτησης συμμετοχής και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας. Αν τρίτο πρόσωπο προσέλθει για την παραλαβή των δελτίων, θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει εκτός των ανωτέρω και νόμιμη εξουσιοδότηση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ: www.oga.gr, στη διαδρομή Προγράμματα Αγροτικής Εστίας/ Πληροφορίες για τους δικαιούχους προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των Δελτίων - Εισιτηρίων Θεάτρου του ΛΑΕ / ΟΓΑ έτους 2015, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ του Δήμου μας.
Υπενθυμίζουμε ότι το Ωράριο Λειτουργίας των ΚΕΠ της πόλης μας είναι : ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00 – 20:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00 – 14:00, ενώ των αποκεντρωμένων ΚΕΠ του Δήμου ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07:30 – 15:30.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ