Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 31 Αυγούστου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στη 1:30 μ.μ.  στο Δημοτικό Κατάστημα στο γραφείο Δημάρχου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Ψήφιση Πιστώσεων οικονομικού έτους 2015.
2. Εξέταση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου του Προσχεδίου του Προϋπολογισμού σύμφωνα με το Ν. 4172 άρθρο 77.
3. Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή κατάρτισης και υποβολής του ετήσιου προγράμματος δράσης για το έτος 2015.
4. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο “Σίτιση μαθητών Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, κατά το σχολικό έτος 2015 – 2016”, προϋπολογισμού 72.324,00 €.
5. Λήψη απόφασης αναφορικά με την εκτέλεση της 7/2015 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Αμυνταίου σχετικά με την πληρωμή του Πλιούμπη Κοσμά.
6. Λήψη απόφασης αναφορικά με την εκτέλεση της 372/2014 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης.
7. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης Μεταβατικό Φλώρινας σε αγωγή υπαλλήλων αιτούμενων την ειδική παροχή των 176,00 ευρώ.
8. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας σε έφεση των Αναστασίας Σονιάδου κλπ κατά της 46/2012 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης.
9. Ανάθεση του έργου με τίτλο "Αποκατάσταση οδού προς Μοναστήρι Παναγίας στην ΤΚ Βαρικού", προϋπολογισμού 12.500,00 €.
10. Καθορισμός και ψήφιση όρων δημοπράτησης του έργου με τίτλο "Διανοίξεις-Διαμορφώσεις-Αποκαταστάσεις δημοτικών οδών και κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Αετού και Κοινοτήτων", προϋπολογισμού 70.791,00 € και ορισμός μελών επιτροπής.
11. Επιστροφή παραβόλου ένστασης της εταιρίας ΕΡΓΟΝ ΑΤΤΕΒΕ για το έργο ‘’Έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης αρδευτικού δικτύου Τ.Κ. ΛΕΧΟΒΟΥ.
12. Ανατροπή προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης.
13. Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2015 και κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.