ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ιδιαίτερα δυναμικό το φετινό ξεκίνημα του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας. Αμέσως μετά την 1η προπόνηση ξεκίνησαν οι επιδείξεις, οι βραβεύσεις και φυσικά οι εγγραφές και οι μετεγγραφές.
Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας, την Τετάρτη 19 Αυγούστου, αντιπροσωπευτική ομάδα αθλητών και αθλητριών μαζί με το Προπονητικό Team του ΟΞΙΦ έδειξαν τα πρώτα βήματα και τα πρώτα χτυπήματα σε δεκάδες νέους ξιφομάχους στο Νέο Πάρκο Φλώρινας. Την Παρασκευή 21 Αυγούστου οι Ξιφομάχοι μας συμμετείχαν στην ετήσια λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέλλας. Κατά την διάρκεια της πολύ όμορφης εκδήλωσης ο ΟΞΙΦ τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Α. Τάσκα για την πολύχρονη προσφορά του στον Αθλητισμό της περιοχής μας.
- Ανακοινώθηκε από τον ΟΞΙΦ το Προπονητικό Πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι προπονήσεις, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα φιλοξενούνται στην αίθουσα 17 στο ΔΑΚ Φλώρινας, από 15:30 μμ έως 21:30 μμ καθημερινά υπό την καθοδήγηση των Προπονητών: Τσώκα Πέτρου – Καλυβιάνου Λεωνίδα - Στάθη Γεροσίδερη – Σωτήρα Σωτήρη – Παναγιώτη Δούδου ενώ για 1η χρονιά οργανώνονται τμήματα σπάθης υπό τον Βασίλη Καραγκιοζίδη.
- Ξεκίνησαν, επίσης οι εγγραφές νέων ξιφομάχων ηλικίας 6 ετών και άνω. Πληροφορίες Καθημερινά στην Αίθουσα 17 ΔΑΚ Φλώρινας (18:00 – 20:00) και στο τηλέφωνο 23850-28600. Η ετήσια συνδρομή όπως κάθε χρόνο είναι στα 220 ευρώ ενώ για τον 1ο χρόνο ο ΟΞΙΦ παρέχει όλα τα Υλικά ΔΩΡΕΑΝ.
- Σε λίγες μέρες ξεκινάει η περίοδος μετεγγραφών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (1-15 Σεπτεμβρίου) και ήδη το ενδιαφέρον για ένταξη στις αγωνιστικές ομάδες του ΟΞΙΦ είναι μεγάλο. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις θα γίνουν με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Από το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ