ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΠΡΕΣΠΕΣ"

Με συναυλία του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Ξαρχακου και ερμηνευτές την Ηρώ Σαια και τον Ζαχαρία Καρουνη ολοκληρώθηκε το μακρύ ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΠΡΕΣΠΕΣ 2015". Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στις Κυριες των Λιμνών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία ανά τους αιώνες σε διαφορετικές Χώρες και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους καθώς ο Ξαρχακος έχει γράψει μεγάλα τραγούδια που εξυμνει αλλά και εξερευνα τον μυστικό κόσμο των γυναικών που συχνά ταυτίζεται με τις Χώρες και δη με την Ελλάδα.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις "ΠΡΕΣΠΕΣ" εδώ και 26 χρόνια αποτελούν κοιτίδα πολιτισμού ενωνουν τους λαούς των Βαλκανικών Χωρών στελνωντας μήνυμα ειρήνης και συμφιλίωσης μεταξύ των λαών. Ο Οργανισμος Πολιτιστικών εκδηλώσεων Πρεσπών ανανέωσε το ραντεβου με τους Φλωρινιωτες και τους επισκέπτες για τον Αύγουστο του 2016 που θα είναι και ο 27ος χρόνος ζωής των εκδηλώσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)