Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΠΡΕΣΠΕΣ"

Με συναυλία του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Ξαρχακου και ερμηνευτές την Ηρώ Σαια και τον Ζαχαρία Καρουνη ολοκληρώθηκε το μακρύ ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΠΡΕΣΠΕΣ 2015". Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στις Κυριες των Λιμνών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία ανά τους αιώνες σε διαφορετικές Χώρες και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους καθώς ο Ξαρχακος έχει γράψει μεγάλα τραγούδια που εξυμνει αλλά και εξερευνα τον μυστικό κόσμο των γυναικών που συχνά ταυτίζεται με τις Χώρες και δη με την Ελλάδα.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις "ΠΡΕΣΠΕΣ" εδώ και 26 χρόνια αποτελούν κοιτίδα πολιτισμού ενωνουν τους λαούς των Βαλκανικών Χωρών στελνωντας μήνυμα ειρήνης και συμφιλίωσης μεταξύ των λαών. Ο Οργανισμος Πολιτιστικών εκδηλώσεων Πρεσπών ανανέωσε το ραντεβου με τους Φλωρινιωτες και τους επισκέπτες για τον Αύγουστο του 2016 που θα είναι και ο 27ος χρόνος ζωής των εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.