Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

ΟΞΙΦ : «ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΡΑΝΙΔΟΥ"

Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινάει το ταξίδι της Αφροδίτης Ταρενίδου στο «Μαγικό Ταξίδι» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας, το οποίο διεξάγεται στο Κάιρο της Αιγύπτου.

 Η Πρωταθλήτρια του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας είναι από καιρό έτοιμη μιας και είχε προγραμματίσει να συμμετέχει στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Σολτ Λέικ στην Γιούτα των ΗΠΑ, το οποίο λόγω COVID ματαιώθηκε.

 Η Αφροδίτη θα συμμετέχει στο ατομικό του Ξίφους Μονομαχίας Νεανίδων (-17 ετών), κατηγορία στην οποία συμμετέχουν 77 αθλήτριες από 35 Χώρες. Είναι, ίσως, μια μεγάλη ευκαιρία για διάκριση αφού πολλές χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία κλπ, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή λόγω της Πανδημίας.

 Το σίγουρο είναι ότι η πρώτη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα είναι ξεχωριστή εμπειρία.

 Την Αφροδίτη θα συνοδέψει ο Προπονητής Π. Δούδος.

 Τα έξοδα του ταξιδιού καλύφθηκαν από τον Ο.ΞΙ.Φ. (εισιτήρια), την Π.Ε.Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Κιοσέ και τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Γιαννάκη.

 Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Αφροδίτη Ταρενίδου (αποτελέσματα, Live streaming, κλπ) στο www.fie.org/competitions/2021/235.

 Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.