Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Ανοιχτή συζήτηση διοργανώνει το Σάββατο 10 Απριλίου η Λαϊκή Συσπείρωση Αμυνταίου, στην αυλή του παλαιού πρώτου δημοτικού σχολείου στις 12.00.

Σε ανακοίνωση κάλεσμα της αναφέρει "Παίρνουμε την πρωτοβουλία, ακόμα και τώρα, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες να καλέσουμε σε μία ανοιχτή κουβέντα, για την ενημέρωση του τι γίνεται στην περιοχή μας και για την προσπάθεια συντονισμού της δράσης μας με άλλες ομάδες τόσο στην περιοχή αλλά και πανελλαδικά.

Γνωρίζουμε την κατάσταση αλλά δυστυχώς η πανδημία έγινε η αφορμή να παίρνουν αποφάσεις και να κάνουν πράγματα στην πλάτη μας… Σεβόμαστε τα αναγκαία μέτρα και γι αυτό καλούμε σε ανοιχτό χώρο. Παρακαλούμε όσους παρευρεθούν να τηρούν τα μέτρα για την πανδημία, με αποστάσεις και μάσκες και όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες καλύτερα να αποφύγουν να παρευρεθούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.