Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Στην   αξιοποίηση όλων των κτιρίων που του ανήκουν τόσο στην πόλη, όσο και στις κοινότητες, προχωρά ο Δήμος Φλώρινας σε μια προσπάθεια ανάδειξης και εκμετάλλευσης κάθε περιουσιακού του στοιχείου.

Στο πλαίσιο αυτό καθαρίστηκαν και τακτοποιήθηκαν για μελλοντική αξιοποίηση οι χώροι του πρώην Δημοτικού Σχολείου Τριποτάμου, με τη βοήθεια και συμβολή του προέδρου του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Σακουλέβα, της Διευθύντριας και των εργαζομένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, των μελών του συλλόγου Άρης Τριποτάμου και του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας.

Όλα τα έγγραφα μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους των Γ.Α.Κ. Φλώρινας, αφού αποτελούν έναν ιστορικό θησαυρό απ’ όπου μπορούν να αντληθούν μελλοντικά σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες.

Επίσης, βιβλία, σχολικά υλικά και εξοπλισμός που βρίσκονταν στους χώρους του σχολείου, θα αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Το αναξιοποίητο μέχρι τώρα κτήριο που στέγαζε το Δημοτικό Σχολείο, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα είναι πανέτοιμο και θα αποτελέσει εκ νέου ένα σημείο αναφοράς για την κοινότητα και τους κατοίκους του Τριποτάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.