Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

1η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η 1η Επιστημονική Συνάντηση Υποψήφιων Διδακτόρων, θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα την Παρασκευή 18 Ιουνίου, από τις 12.00 έως τις 21.00. Τη συνάντηση διοργανώνει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με προσκεκλημένο ομιλητή των Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος Επιστήμης, Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιο Παπαγιαννάκη.
Μεταξύ των θεμάτων θα αναλυθούν η Ανάπτυξη και μελέτη σχεδιαστικής διαδικασίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων STEAM για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, η διπλή επεξεργασία κατά την απόκτηση εννοιών των φυσικών επιστημών και των μαθηματικών, Διδασκαλία και Μάθηση Εκθετικής και Λογαριθμικής Συνάρτησης με ιστορική προοπτική υπό το πρίσμα του Μαθηματικού Χώρου Εργασίας και Το διαδικτυακό ψηφιακό παιχνίδι ως μέσο βελτίωσης της μαθηματικής επίδοσης, της γνωστικής λειτουργίας και των επιτελικών λειτουργιών σε μαθητές τυπικής ανάπτυξης και χαμηλής επίδοσης, ειδικών μαθησιακών δυσκολιών και σε μαθητές με ελαφρά νοητική αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.