Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Συνεδρίασε το Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμυνταίου με αντικείμενο τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας αντιμετώπισης πυρκαγιών, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκε η εφαρμογή προγραμμάτων εκτέλεσης έργων αντιπυρικής προστασίας σε δάση και δασικές εκτάσεις, προγραμμάτων προστασίας και μείωσης κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς καθώς και η δρομολόγηση μέτρων πρόληψης.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ.Άνθιμος Μπιτάκης, ο Αντιδήμαρχος κ.Στυλιανός Δεμερτζίδης, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Φλώρινας κ.Χρήστος Μιχαήλ, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαϊδας κ.Χρήστος Σπυρίδης, ο Διοικητής του 504 Μ/ΠΤΠ Αντισυνταγματάρχης Πεζικού κ. Ευάγγελος Καλλές, από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας ο κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αετού κ. Κώστας Γκιουλέκας, Ασπρογείων κ.Βασίλης Σταυρίδης, Λεχόβου κ.Ευάγγελος Στεφανιδης και Νυμφαίου κ.Πέτρος Τζούτζιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.