ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ : "ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ(video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι αγρότες της περιοχής του Αμυνταίου με αυτοκινητοπομπη η όποια ξεκίνησε από το Αμύνταιο με κατάληξη το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Οι αγρότες ζητούν την άμεση αποζημίωση τους για τις ζημιές που υπέστησαν στις καλλιέργειές τους από τον παγετό των προηγούμενων μηνών, που ήταν ολική καταστροφή, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν σε υπόμνημα ψήφισμα τους που κατέθεσαν στον αντιπεριφερειάρχη αγροτικής ανάπτυξης Φλώρινας Βασίλη Άμπα. Επισημαίνουν ακόμα πως δεν έχει εξασφαλιστεί ότι οι αγρότες της περιοχής του Αμυνταίου θα λάβουν δίκαιες και αντικειμενικές αποζημιώσεις χωρίς τους περιορισμούς του κανονισμού που περιορίζουν το ένα τρίτο της απώλειας του χαμένου εισοδήματος ακόμα και στο 100% της ζημιάς που έχουν υποστεί.


Ανέφεραν τέλος ότι για την προκαταβολή έναντι της αποζημίωσης ανακοινώνεται ότι θα δοθεί το 40% της εκτιμητής σας αποζημίωσης όταν Η εκτίμηση στο δήμο Αμυνταίου μόλις ξεκίνησαν και όταν για τα κεράσια και τα μήλα η Ευαγγελία για να δηλώσουν οι αγρότες ζημιές είναι ανοιχτοί έως 26 Ιουνίου γιατί απλά αργήσω έλεγα να δώσει λύση και να εγκρίνει τη διαδικασία αυτή.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)