Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΣΕ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΏΝ ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή επιτυχία στη δοκιμασία τους για είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Είναι γεγονός πως οι φετινές εξετάσεις έρχονται σε μια δύσκολη συγκυρία, καθώς η τρέχουσα σχολική χρονιά ήταν ιδιαίτερη και με πολλές αντιξοότητες. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές είναι η κορύφωση ενός μακρόχρονου αγώνα για την επίτευξη των επιδιώξεών σας.
Με εφόδια τη γνώση, την επιμονή, την υπομονή και την αισιοδοξία ξεκινάτε αυτήν την προσπάθεια για το κυνήγι των ονείρων σας. Χωρίς άγχος, γεμάτοι ελπίδα και ηρεμία. Γιατί, στη ζωή σας αυτός δεν είναι ο μοναδικός δρόμος. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες, γιατί η ζωή σας τώρα ξεκινάει.

Στους γονείς και εκπαιδευτικούς σας εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή τις μέρες αυτές και τους συγχαίρω ως Δήμαρχος και ως γονιός για την μέχρι τώρα στήριξη τους στον αγώνα σας.

Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες όλων. Καλή επιτυχία!Βασίλης Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.