Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : "ΣΕ ΠΥΛΏΝΑ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΊ Η ΠΕΡΙΟΧΉ "

Τη δυνατότητα της περιοχής να μετεξελιχθεί σε πράσινο πυλώνα ανάπτυξης , μέσα από την στοχευμένη αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και την επιμόρφωση των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και τη μεταποίηση, συζήτησε ο
Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας  Ιωάννης Κιοσές  με τον Υπουργό Τουρισμού  Χάρη Θεοχάρη και την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη στο οινοποιείο «Κτήμα Άλφα» Αμυνταίου, των Μάκη Μαυρίδη και Άγγελο Ιατρίδη. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης παρακολούθησε την παρουσίαση των δράσεων της χώρας που θα χρηματοδοτηθούν από κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω γιγαντοοθόνης σε απευθείας σύνδεση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υψηλή του προσκεκλημένη, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής mrs.Ursula vonder Leyen.

Οπως επισημαίνει ο κ.Κιοσες "Επικαλούμενοι ως παράδειγμα το Οινοποιείο «Κτήμα Άλφα», οι δύο Υπουργοί περιέγραψαν την αναβάθμιση των υποδομών-μεθόδων παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον, την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού (γαστρονομικός τουρισμός, οινοτουρισμός κ.α.), την ψηφιοποίηση των τουριστικών προορισμών μέσω των Destination Management Organizations (DMOs), καθώς και την εφαρμογή νέων μεθόδων επεξεργασίας του προϊόντος και διασύνδεσης του με την αγορά του εξωτερικού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.