ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : "ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΡΆΓΜΑΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΆΣ "

"Μεσα στον Ιούλιο θα έχουμε τη δημοπράτηση του αρδευτικου από το Φράγμα Τριανταφυλλιάς "ανέφερε κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Οικονομικής Επιτροπής ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Αμπάς.

Το φράγμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα για την Φλώρινα. Από τα νερά του φράγματος Τριανταφυλλιάς θα αρδεύονται 45χιλ. στρεμμάτων ενώ θα υδροδοτηθεί και η ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας με τη κατασκευή σύγχρονου διυλιστηρίου και αγωγού μεταφοράς του νερού.

Η μελέτη του έργου αφορά ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες εξυπηρέτησης της εκκένωσης του φράγματος, της υδροληψίας και των ηλεκτροφωτισμών διακίνησης – ασφαλείας, όλων των απαραίτητων συναφών εργασιών υποστήριξης της λειτουργίας, παρακολούθησης και συντήρησης του σχετικού εξοπλισμού, εργασίες των θυροφραγμάτων με αναλυτικούς υπολογισμούς, σχέδια, περιγραφή εργασιών υλικών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)