ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ(video)

Συνάντηση με τον Υπουργο Αγροτικής Ανάπτυξης ειχε ο Αντιπεριφερειαρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στεφανος Μπιρος για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους κτηνοτροφους με την μετεγκατασταση των κτηνοτροφικων μονάδων. Όπως είπε ο κ. Μπιρος το θέμα της μετεγκαταστασης των κτηνοτροφικων μοναδων δημιουργούσε σημαντικό πρόβλημα στους κτηνοτροφους της περιοχής καθώς το κόστος ηταν δυσβαχτατο.
"Ζητησαμε απο τον Υπουργό να δοθεί μια λύση καθώς το πρόβλημα στην περιοχη είναι μεγάλο με δεδομένο ότι οι περισσότερες μονάδες βρίσκονται εντός οικισμών και το κόστος της μετεγκαταστασης για τους κτηνοτροφους ηταν δυσβασταχτο με αποτελεσμα να υπαρχει κίνδυνος να σταματήσουν να λειτουργούν μοναδες σε περιοχές που στηριζονται οικονομικά απο την κτηνοτροφία " τονισε ο κ. Μπιρος υπογραμμιζοντας πως ο Υπουργός τον ενημερωσε πως θα δοθει παράταση για το θέμα της μετεγκαταστασης των κτηνοτροφικων μονάδων μέχρι τπν Σεπτέμβριο του 2016 έτσι ώστε να υπάρχει ο χρόνος για να βρεθούν λύσεις μέσω προγραμμάτων που θα επιδοτουν τους κτηνοτροφους για την μετεγκατασταση των μονάδων τους και των εκσυγχρονισμο αυτών.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)