ΠΡΟΣΛΗΨΗ 35 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα πέντε (35) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Μελίτης, που εδρεύει στο Νομό Φλώρινας ανακοινώνει η ΔΕΗ.
ΘΕΣΕΙΣ- ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
 201 ΑΗΣ Μελίτης Μελίτη Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
1 ατομο ΠΕ Μηχανικών (Με καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας) 8 μήνες
202 ΑΗΣ Μελίτης Μελίτη Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
26 ατομα ΔΕ Μηχανοτεχνιτών 8 μήνες
203 ΑΗΣ Μελίτης Μελίτη Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
1 ατομο ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Εργαλειομηχανών (Τορναδόρων) 8 μήνες
204 ΑΗΣ Μελίτης Μελίτη Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
1 ατομο ΔΕ Μετακινητών Βαρών με χρήση ηλεκτροκίνητης γερανογέφυρας (Μανουβραδόρων) 8 μήνες
205 ΑΗΣ Μελίτης Μελίτη Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
5 ατομα ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες) 8 μήνες 
 206 ΑΗΣ Μελίτης Μελίτη Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
1 άτομο  ΔΕ Οδηγών 8 μήνες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως αυτά προβλέπονται από την παρούσα ανακοίνωση καθώς και από το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ/ΔΕΗ) για την πρόσληψη σε Λιγνιτωρυχεία, Σταθμούς Παραγωγής (ΑΗΣ/ΥΗΣ) και αυτόνομους και τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής των νησιών (ΑΣΠ/ΤΣΠ) της ΔΕΗ ΑΕ» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: 
1. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν. 
2. Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες για τις οποίες προσλαμβάνονται.  Όποιος προσληφθεί για τον κωδικό θέσης 201 θα απασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο ως Τεχνικός Ασφαλείας του Σταθμού. Όσοι προσληφθούν για τον κωδικό θέσης 202 θα απασχοληθούν σε εργασίες βάρδιας, επιτήρησης και ελέγχου λέβητα, συστήματος αποθείωσης, καθώς και σε εργασίες συντήρησης και επισκευής των Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων του Σταθμού.
Όποιος προσληφθεί για τον κωδικό θέσης 203 θα απασχοληθεί ως Μηχανοτεχνίτης Εργαλειομηχανών (Τορναδόρος), σε εργασίες συντήρησης και επισκευής των Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων του Σταθμού. Όποιος προσληφθεί για τον κωδικό θέσης 204 θα απασχοληθεί ως Μετακινητής βαρών με χρήση ηλεκτροκίνητης γερανογέφυρας (Μανουβραδόρος), σε εργασίες συντήρησης και επισκευής των Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων του Σταθμού. Όσοι προσληφθούν για τον κωδικό θέσης 205 θα απασχοληθούν σε εργασίες βάρδιας, επιτήρησης και ελέγχου των ηλεκτρολογικών χώρων του Σταθμού, καθώς και σε εργασίες συντήρησης και επισκευής των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων του Σταθμού. Όποιος προσληφθεί για τον κωδικό θέσης 206 θα απασχοληθεί με την οδήγηση υπηρεσιακών οχημάτων, αντίστοιχων των απαιτούμενων επαγγελματικών αδειών, εντός και εκτός των εγκαταστάσεων του ΑΗΣ. 
3. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν και χωριστή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, με την οποία θα δηλώνουν αν έχουν απασχοληθεί στη ΔΕΗ Α.Ε. ή σε θυγατρικές της ΔΕΗ Α.Ε. με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (π.χ. σύμβαση έργου, ημερομίσθιος κ.α, εκτός πρακτικής άσκησης) κατά την τελευταία 2ετία, καθώς και τα χρονικά διαστήματα που απασχολήθηκαν. 4. Η υποβολή τίτλων Σπουδών Ανώτερης Εκπαιδευτικής βαθμίδας των αιτούμενων θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των υποψηφίων από την επιλογή.
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ/ΔΕΗ) για την πρόσληψη σε Λιγνιτωρυχεία, Σταθμούς Παραγωγής (ΑΗΣ/ΥΗΣ) και αυτόνομους και τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής των νησιών (ΑΣΠ/ΤΣΠ) της ΔΕΗ ΑΕ». ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά την τελευταία αναμόρφωση του ανωτέρω Παραρτήματος με σήμανση έκδοσης «23-01-2015» επισημαίνεται τροποποίηση σχετικά με τον ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ.Ε.Η. Α.Ε. / ΔΕΘ /ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, Τ.Θ 1, Τ.Κ. 530 71 Μελίτη - Φλώρινας, υπόψη κ. Κούσια Χρήστου (τηλ. επικοινωνίας: 23850-39083). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Φλώρινας, όπου αυτή εδρεύει, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομενων μπορούν να κατατιθενται απο την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου εως και την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ στον 1ο όροφο στο Διοικητηριο στο γραφείο 10.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στο διαδικτυακό τόπο της ΔΕΗ ΑΕ (www.dei.gr), γ) στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικό, δ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές - ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων - Διαγωνισμών Φορέων - Εποχικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)