ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Δήμος Καστοριάς αναβιώνοντας και ενισχύοντας το έθιμο του καρναβαλιού της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας, προσκαλεί όλους τους κατοίκους του Νομού και όσους επισκέπτες-τουρίστες θα παραβρίσκονται το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς στον Δήμο μας, να συμμετάσχουν στο πιο γνήσιο αποκριάτικο καρναβάλι. Η άρτια οργάνωση από μέρους τους υπόσχεται ένα ξέσπασμα χαράς, κεφιού και γλεντιού.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων:
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου
•Παιδικό πάρτι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Μεσοποταμίας, με μουσική, χορό και αποκριάτικα θεάματα, ώρα 17:30
•Συγκέντρωση καρναβαλιστών στην πλατεία Μεσοποταμίας και μετάβαση στον αύλειο χώρο του γυμνασίου με ορχήστρες, ώρα 19:30
•Άναμμα Μπουμπούνας, κάψιμο Καρνάβαλου και γλέντι στον αύλειο χώρο του γυμνασίου, ώρα 20:00
Κυριακή της Αποκριάς 22 Φεβρουαρίου
•Βράβευση συντοπιτών για την προσφορά τους στο Καρναβάλι, στην εξέδρα των επισήμων ώρα 15:00
•Παρέλαση καρναβαλιστών ώρα έναρξης 15:05. Τα πληρώματα έχοντας ως αφετηρία την Εύξεινο Λέσχη θα καταλήξουν στην πλατεία Μεσοποταμίας, όπου θα γίνει και η αποκορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή όλων των καρναβαλιστών και των παρευρισκομένων.
Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου
•Αναβίωση εθίμου Καθαράς Δευτέρας στο άλσος Κολοκυνθούς από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο «Κολοκυνθούς», με δωρεάν φασολάδα, κρασί και τη συμμετοχή των φίλων ιππασίας, ώρα 11:00πμ.
Σας προσκαλούμε να νιώσετε το ξεφάντωμα της Αποκριάς μαζί μας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)