ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

                           
Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ και την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Π.Ε. Καστοριάς, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου, από τον Αντιπεριφερειάρχη της Σωτήρη Αδαμόπουλο.
                             
Κατά τον χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, κάνοντας αναφορά στην εμπιστοσύνη του προς το στελεχιακό δυναμικό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Εμείς εσάς ακούμε και με εσάς συνεργαζόμαστε. Είστε για μας δημόσιοι λειτουργοί και όχι οι υπάλληλοι του δημοσίου. Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ουσιαστικά ένα μέτρο πραγματικής και δίκαιης αξιολόγησης».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλος ευχήθηκε κι αυτός από την πλευρά του καλή χρονιά, τονίζοντας παράλληλα ότι: «Με ενότητα, συλλογικότητα και καλή συνεργασία μπορούμε να ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια προκύπτουν μπροστά μας, λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας».Στη συνέχεια μοιράστηκε η πίτα στις διευθύνσεις και τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο, ενώ το φλουρί «πέτυχε» η Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φώτης Κεχαγιάς, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου Αμαλία Κούσκουρα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Ηλίας Κάτανας, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Κώττας, εκπρόσωποι του Δήμου Καστοριάς και όλοι οι εργαζόμενοι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)