ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ημεριδα με θέμα "Σχολικος εκφοβισμος" διοργανώνει το Π.Τ.Δ.Ε. Φλώρινας την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση Πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μαθήματος  "Προγραμματα Αειφοριας στο Δημοτικό Σχολείο " της Παιδαγωγικής σχολής Φλώρινας.
Η ημεριδα θα πραγματοποιηθει στην Παιδαγωγική Σχολη Φλώρινας στις 5:00 το απόγευμα.  Ομιλητές στην ημεριδα θα είναι: η κ. Σταματια Γαβριηλογλου απο το Χαμογελο του παιδιού,  η υπεύθυνη κατά της σχολικής βίας στη Δυτική Μακεδονία κ. Όλγα Μουσιου Μυλωνά, η υπεύθυνη του Συμβουλευτικου Σταθμού Νέων Φλώρινας κ. Άννα Μπαφιτη και εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας. Την πρωτοβουλία της οργάνωσης και του συντονισμού της ημεριδας έχει αναλαβει ομάδα φοιτητών /τριών του Παιδαγωγικου Τμήματος Δημοτικής εκπαίδευσης του Π.Δ.Μ. αποτελούμενη απο τους: Ειρήνη Καλλη, Κωνσταντίνο Κουτμανη, Ρένα Μυλωνά και Σταυρουλα Σισμανιδου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)