ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΙΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με την καθιερωμένη παρελαση των αρμάτων και των πεζοπορων τμημάτων την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου το μεσημέρι ολοκληρωνονται οι αποκριατικες εκδηλώσεις στο Ξινο Νερό Αμυνταίου Φλώρινας.
 Για άλλη μια χρονια οι νεοι του Χωριού με τον δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο θα σχολιασουν την τοπική και γενικότερη πολιτική και κοινωνικοπολιτιστικη επικαιροτητα. Μικροί και μεγάλοι που θα παρευρεθουν και θα παρακολουθησουν απο κοντά τις εκδηλώσεις θα εντυπωσιαστουν απο τα άρματα που κατασκεύασαν ολη τη χρονιά οι νεοι του Χωριού με πολυ κεφι και μερακι ενω θα λικνιθουν στους αποκριατικους ρυθμούς στην κεντρική πλατεία του Ξινου Νερού.  Το πρωί της καθαρας Δευτέρας κάτοικοι και επισκεπτες θα ξεχυθουν στο λόφο του Προφήτη Ηλία για το καθιερωμένο πεταγμα του χαρταετου κάτω απο τους ήχους των χαλκινων πνευστων με τη συνοδεία του τοπικού παραδοσιακού κρασιού. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)