ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Aπάντηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πολυποτάμου κ. Σαμπαλή Αθανάσιου σε καταγγελία του Τοπικού Συμβούλου κ. Στόικου Βασίλη.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας των όσων καταγγέλλει ο Τοπικός Σύμβουλος, σας γνωρίζω τα εξής:
Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυποτάμου και στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της αμφίδρομης πληροφόρησης μεταξύ των μελών του Τοπικού Συμβουλίου και των συγχωριανών μου, αποφασίσαμε τη διενέργεια λαϊκής συνέλευσης για το 2015, στις 15/02/2015, ώρα 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου της Τοπικής μας Κοινότητας.Για την ενημέρωση των συγχωριανών μας εκδόθηκε ανακοίνωση, η οποία ήταν αναρτημένη είκοσι μέρες πριν, και εστάλησαν γραπτές προσκλήσεις στον κάθε Τοπικό Σύμβουλο αλλά και στους φορείς του χωριού μας. Συνεπώς, όλοι γνώριζαν έγκαιρα τον τόπο και τον χρόνο της λαϊκής συνέλευσης.
Στον χώρο της συνέλευσης βρισκόμασταν από τις 18:45 τόσο εγώ, όσο και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Πέτρου Σπύρος, περιμένοντας τους συγχωριανούς μας. Δυστυχώς, μέχρι την καθορισμένη ώρα προσήλθε μόνο ένας κάτοικος, ο κ. Ευαγγέλου Γεώργιος.
Να επισημάνω ότι στη λαϊκή συνέλευση καλούνται οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας, σε όλα τα χρόνια της θητείας μου, με δική μου πρωτοβουλία, για να μπορέσουμε να ιεραρχήσουμε και να διεκδικήσουμε για ζητήματα που αφορούν στην Τοπική μας Κοινότητα. Να ακούσουμε από τους κατοίκους τα προβλήματα που τους απασχολούν και τις προτάσεις τους για λύσεις.
Λόγω της απουσίας των κατοίκων αποφασίσαμε την αναβολή της λαϊκήςσυνέλευσης σε χρόνο που θα ορίσουμε σύντομα.
Ο κ. Στόικος δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται και δεν μπορεί να καταγγέλλει κανέναν για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, διότι δεν σέβεται τους θεσμούς, αφού συνήθως απουσιάζει από τις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου και δεν προσήλθε στη λαϊκήσυνέλευση, παρά καθόταν στο καφενείο με την παρέα του.
Τελειώνοντας, να θυμίσω ότι η κοινωνία μας είναι μικρή και το ποιος είναι ο καθένας το ξέρουν όλοι.
Από την αρχή της θητείας μου λειτουργώ πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον του χωριού, μακριά από σκοπιμότητες, με διαφάνεια, ήθος και συλλογικότητα.
Πολυπόταμος, 18.2.2015
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυποτάμου
Αθανάσιος Σαμπαλής

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ Ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟΙΚΟΣ ΤΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)