Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Τον αναλυτικό οδηγό του ΟΑΕΔ για την ηλεκτρονική ανανέωση της κάρτας ανεργίας που ήδη είναι σε πλήρη εφαρμογή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού παρουσιάζει το dikaiologitika.gr. Η ηλεκτρονική ανανέωση γίνεται με την απόκτηση κωδικών πρόσβασης απο τα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ. Ειδικότερα η ηλεκτρονική ανανέωση της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ γίνεται μέσα απο το πληροφοριακό σύστημα και η επιλογή για την ηλεκτρονική ανανέωση εμφανίζεται στο προσωπικό προφίλ των εγγεγραμμένων ανέργων λίγες ημέρες πριν λήξει η διάρκεια ισχύς του δελτίου ανεργίας. Όπως προαναφέραμε το dikaiologitika.gr παραθέτει πρώτο τον οδηγό για την ηλεκτρονική εφαρμογή που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε ηλεκτρονική ανανέωση του δελτίου τους χωρίς να περιμένουν στις ουρές του ΟΑΕΔ Αφου κάνετε είσοδο στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε ανανέωση του δελτίου ανεργίας σας η οθόνη που θα βλέπετε είναι ανάλογη με την παρακάτω: ΒΗΜΑ1ο: Πιέζετε το κουμπί «Ανανέωση Δελτίου Ανεργίας»
ΒΗΜΑ2ο: Επιλέγοντας ΟΚ στο αναδυόμενο παράθυρο στην οθόνη σας η διαδικασία ολοκληρώνεται.
Στη συνέχεια σας ενημερώνει το σύστημα ότι Η ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ενημερώνονται και τα αντίστοιχα πεδία στην ενότητα των Βασικών Στοιχείων.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)