Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8θεσιου Δημοτικού Σχολείου Μελίτης με μία επιστολή
θέλει να ευχαριστήσει την κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ , πουδραστηριοποιείται στην περιοχή μας για τη σημαντική συμβολή της στην βελτίωση- αναβάθμιση της θέρμανσης στο σχολείο.
Η επιστολή αναφέρει:
Μελίτη 17/11/2015
Αγαπητοί κύριοι, εκπρόσωποι των εταιρειών της κοινοπραξίας ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΩΝ ΑΧΛΑΔΑΣ,
Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική
σας οικονομική συμβολή στην βελτίωση και αναβάθμιση της θέρμανσης στο δημοτικό σχολείο.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας.
Με εκτίμηση
το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.