Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Με καθηλωτική ανησυχία που κόβει την ανάσα και με τον αποτροπιασμό να περισσεύει, παρακολουθούμε τις εξελίξεις ενεργειών που δυστυχώς αποκαλύπτουν ότι στην εποχή που ζούμε, σε μία εποχή που έχει το βλέμμα της στραμμένη στον άνθρωπο, στον πολιτισμό, στην ανάπτυξη και την ευημερία, υπάρχει μία μορφή βίας, η οποία αποκαλύπτει την φρίκη που μπορεί να κρύβει ο άνθρωπος για το συνάνθρωπό του.
Οι εκφραστές της ωμής και βλοσυρής βίας, επέλεξαν τούτη τη φορά ¨να ρίξουν πάνω τους¨ τα φώτα τις πιο λαμπερής πόλης του κόσμου για να σκορπίσουν το έρεβος και τον τρόμο.Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας προς όποιον και αν στρέφεται, όποιον και αν αφορά.Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στη Γαλλία και στεκόμεθα στο πλευρό όλων των ανθρώπων που στην Ευρωπαϊκή μας οικογένεια, βιώνουν τον φόβο, την τρομοκρατία.Η αλληλεγγύη είναι το μόνο τείχος που μπορούμε να υψώσουμε προκειμένου να εξαλειφθούν ενέργειες που σπέρνουν τον θάνατο και τον τρόμο.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των αδικοχαμένων, αθώων ανθρώπων και εύχεται η επόμενη ημέρα να μας βρίσκει πάντα περισσότερο δυνατούς, περισσότερο αποφασισμένους, περισσότερο ανθεκτικούς και μάχιμους απέναντι σε αυτούς που έχουν τον στόχο τους επάνω μας.
Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ:
ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.