Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. Τα  θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:
1. ¨Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2016 του Ν.Π.Π.Δ.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύναψη σύμβασης εργασίας αποχιονισμού δημοτικού οδικού δικτύου Δήμου Αμυνταίου περιόδου 2015-2016
3. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Συντηρήσεις Εσωτερικής Οδοποιίας Πρώην Κοινοτήτων Νυμφαίου-Λεχόβου» προϋπολογισμού 12.500,00€.
4. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «΄Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης ΤΚ Κέλλης».
5. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «΄Εξωτερικός αγωγός λυμάτων αποχέτευσης Αγίου Παντελεήμονα».
6. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Εξοπλισμός γεώτρησης ΤΚ Λεχόβου”.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την χορήγηση 4ης Παράτασης τμηματικής προθεσμίας του έργου «Βιολογικοί Καθαρισμοί Δ.Δ. Δήμου Αετού».
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την χορήγηση 3ης Παράτασης Προθεσμίας Εκτέλεσης του Έργου «Εξωτερικοί Αγωγοί Λυμάτων Αετού – Αγραπιδιών - Πεδινού».
9. Έγκριση πρακτικών εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Μανιακίου
10. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους.
11. Ανανέωση αδειών παραγωγών λαϊκών αγορών Δημοτών Δήμου Αμυνταίου.
12. ΄Εγκριση μετακίνησης αιρετών στην Θεσσαλονίκη .
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή αχρεωστήτων καταβληθέντων ποσών.
14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της με αριθμό 270/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.
15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της Οικονομικής Επιτροπής.
16. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.