Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΙΝΟΥ ΣΤΟΝ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΙΝΟΥ», η οποία απευθύνεται σε φίλους του κρασιού, του αμπελιού και μικρούς οινοποιούς. Συμμετέχοντας στην «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΙΝΟΥ», τα μέλη της θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ποικιλίες ελληνικών κρασιών, να παρακολουθήσουν διαλέξεις γευσιγνωσίας και μαθήματα χωρικής οινοποίησης, να γνωρίσουν Έλληνες οινολόγους και οινοποιούς και να πραγματοποιήσουν εκδρομές σε αμπελώνες κα οινοποιεία.Αν θέλεις να ταξιδέψεις στον συναρπαστικό κόσμου του κρασιού, αν θέλεις να δοκιμάσεις μερικά από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά, να γνωρίσεις από κοντά τους δημιουργούς, αλλά και να έχεις την τιμή να δοκιμάσεις ένα κρασί πρώτος, έλα μαζί μας…
Το πρώτο "ραντεβού" είναι στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (αίθουσα Τραϊανού Μήρτσου) το Σάββατο, στις 28 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. Έλα να γνωριστούμε και να μιλήσουμε από κοντά, πως θα κυλίσει ο χρόνος με πολύ κρασί και άλλα πολλά ενδιαφέροντα πάνω στο αμπέλι και στην οινοποίηση.
Υπεύθυνοι του τμήματος: Άρτεμις Τουλάκη, Κοσμάς Ρούφας.
Τηλ. Επικοινωνίας 6944886566 και 2385022754
www.fsfa.gr/awa - facebook: www.facebook.com/awafsfa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.