Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ !

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τιμά τους ήρωες του 1973, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης του Πολυτεχνείου και μέσα από τα μηνύματα των γεγονότων που συντελέστηκαν πριν από 42 χρόνια (και περνάνε από χρόνο σε χρόνο με περισσότερη δυναμική), συνεχίζει να εκφράζει την αντίθεση και την αντίστασή του της σε κάθε τι που επιβουλεύεται την ελευθερία (την κάθε είδους ελευθερία) και τις αξίες μας ως Έθνος.Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι «μόνο προχωρώντας αποκτάς δύναμη» και γι΄αυτό συνεχίζουμε στη πορεία που χαράξαμε τα τελευταία χρόνια και προχωράμε μπροστά, με δύναμη και υπερηφάνεια διεκδικώντας:
Ψωμί: την δυνατότητα και το δικαίωμα να καλύπτουμε ως πολίτες τις καθημερινές μας ανάγκες σε αξιοπρεπείς & ανθρώπινες συνθήκες.
Παιδεία: την δυνατότητα και το δικαίωμα καλλιέργειας της ανθρώπινης φύσης με προοπτική εξέλιξης και ανάπτυξης. Τη δυνατότητα και το δικαίωμα στη μάθηση, στην πρόνοια, στο κοινωνικό κράτος.
Ελευθερία: την δυνατότητα και το δικαίωμα να κρατάμε υψηλό το ανάστημά μας απέναντι στον κάθε θεσμό, απέναντι στο κάθε μνημόνιο.
«Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο! Λαέ της Ελλάδας το Πολυτεχνείο είναι σημαιοφόρος του αγώνα μας, του αγώνα σας, του κοινού αγώνα μας ενάντια στη δικτατορία και για την Δημοκρατία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.