Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης τιμά τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από φοιτητικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης και καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος:
Στην κατάθεση στεφάνων από την απερχόμενη Διοίκηση του ΕΚΘ και τις Διοικήσεις των Σωματείων, των Συνδικαλιστικών παρατάξεων και των φορέων της πόλης που θα πραγματοποιηθεί, Τρίτη 17 Νοέμβρη, ώρα 12:00 στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής.
Στη συγκέντρωση και πορεία, την ίδια ημέρα και ώρα 17:00 στην Πολυτεχνική Σχολή της Θεσσαλονίκης.
Τα αιτήματα των αγωνιζομένων της 17ης Νοέμβρη του 1973 "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία - Δημοκρατία" παραμένουν απαιτητά και επίκαιρα, στις δύσκολες ημέρες που περνάει η ελληνική κοινωνία και οικονομία.
Τα ιδανικά του Πολυτεχνείου, 42 χρόνια μετά την εξέγερση παραμένουν διαχρονικά, μας εμπνέουν και μας υπενθυμίζουν την ενότητα που πρέπει να επιδείξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.