ΜΠΑΣΚΕΤ: Με Το Αριστερό στην Πρεμιέρα τα Κορίτσια του Αίαντα

Μετά από 5 χρόνια απουσίας της γυναικείας ομάδας του Αίαντα από το τοπικό πρωτάθλημα, επαναδραστηριοποιήθηκε και συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα Α' ΕΚΑΣΔΥΜ με γηγενείς αθλήτριες νεαρής ηλικίας.Στην πρεμιέρα , η ομάδα του Λάζαρου Φωτιάδη αντιμετώπισε την πολύ πιο έμπειρη ομάδα του Λασσάνη Κοζάνης. Η σύνθεση της τοπική ομάδας του Αμυνταίου απαρτίζονταν από μία ενήλικη παίκτρια, ενώ οι υπόλοιπες προέρχονταν από τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου (Κορασίδων και Παγκορασίδων).Τα κορίτσια του Αίαντα μπήκαν χωρίς άγχος, απέναντι στις μεγαλύτερες παίκτριες του Λασσάνη, στο παρκέ και παρουσίασαν πολλά θετικά στοιχεία στο 1ο ημίχρονο. Στο 3ο 10λεπτο όμως, η κούραση των νεαρών παικτριών εμπόδισε την ηρεμία και την συγκέντρωση τους και έτσι δεν πέτυχαν κάποιο καλάθι. Στο 4ο 10λεπτο, οι παίκτριες, αν και αποφασισμένες να παίξουν καλό μπάσκετ, δεν μπόρεσαν να αντέξουν απέναντι στην εμπειρία των μεγαλύτερων αθλητριών της αντίπαλης ομάδας, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρώτη τους ήττα με 18-90.Παρόλα αυτά, η γυναικεία ομάδα του Αίαντα κρατάει τα θετικά κομμάτια αυτού του αγώνα και συνεχίζει, μαζεύοντας περισσότερο εμπειρίες, αφού υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης που θα την βοηθήσουν και στον ψυχολογικό τομέα!
Διαιτητές: Γλούφτσης - Κουφούδης
10λεπτα: 06-25, 15-43(ημχ), 15-67, 18-90
Αίαντας Αμυνταίου (Λ. Φωτιάδης): Μιχαηλίδου Ι. 3, Παντοπούλου, Ζιούρη Α. 2, Μιχαηλίδου Ε. 2, Θωμαΐδου 3, Μάρκου Β., Χατζή, Μάρκου Η., Σωματάκη 3, Τζιβρά, Τερζή 3, Γεωργιάδου 2.
Λασσάνης Κοζάνης (Χ. Κομματάς): Γεράση, Γκουλιαβέρα, Τσιανάκα Α. 5, Αντωνίου, Τσιανάκα Ε. 12, Λαβαντσιώτη 2, Τοζιοπούλου 13, Δημητριάδου Π. 12, Δημητριάδου Κ. 13, Δελιάλη 2, Κωτούλα 25, Κρανιώτη 6.

Βαθμολογία
Ομάδα
Βαθ.
Αγ.
Ν
Η
ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ
2
1
1
0
ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ
2
1
1
0
Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
2
1
1
0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
1
1
0
1
ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
1
1
0
1
ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
1
1
0
1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
0
0
0
0

Ρεπορτάζ
Φωτεινή Σωματάκη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)