ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ……………

Τις τελευταίες μέρες βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από τα ΜΜΕ (και όχι μόνο) για τις όποιες ενέργειες - με πόσο κόπο και ξενύχτια άραγε; - κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση και οι Έλληνες διαπραγματευτές στο Όνομα των Ελλήνων και της ίδιας της Ελλάδας, με τους εκπροσώπους των δανειστών της, το λεγόμενο κουαρτέτο.Αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι για την δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλοι οι Έλληνες, δεν είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι, αλλά την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι πολιτικοί και οι πολιτικές που εφάρμοσαν στο παρελθόν μα και στο παρόν. Πολιτικές μειώσεων μισθών, αφαίμαξης των οικογενειακών προϋπολογισμών (ΕΝΦΙΑ - έκτακτες Εισφορές - αυξήσεις σε προϊόντα κλπ), που αποτέλεσμα έχουν την μικρή πλέον, ή καλύτερα την μηδενική αντοχή των ελλήνων σε οποιαδήποτε άλλη φοροεισπρακτική επιδρομή. Δυστυχώς - όχι τυχαία αλλά έντεχνα και άψογα ενορχηστρωμένα - από τις αρχές του καλοκαιριού του 2015 το νέο κύμα φόβου που αφορούσε τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια και το κατά πόσο αυτά επηρεάζουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος της χώρας μας, ειρήσθω εν παρόδω αυτών των ίδιων τραπεζών που πριμοδοτήθηκαν από τους έλληνες πολιτικούς (κόμματα) με πακτωλό δισεκατομμυρίων ευρώ, άριστοι επαγγελματίες συντονιστές-διαμορφωτές της μάζας επιδίδονται σε ένα ανελέητο αγώνα, να πάρουν την τελευταία στάλα υπερηφάνειας του Έλληνα, που δεν είναι τίποτε άλλο από το ΣΠΙΤΙ του. 
Το σπίτι για τον Έλληνα ήταν και πάντα θα είναι το σύμβολο της ανεξαρτησίας του, το σήμα κατατεθέν κάθε οικογένειας, η γωνιά της θαλπωρής του, της ασφάλειάς του. Αυτό που θέλουν να του πάρουν λοιπόν είναι η όποια ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ του ΑΠΟΜΕΙΝΕ.Κανένας όμως δεν αναφέρει πώς οι ίδιοι πολιτικοί και τα κόμματα στα οποία ανήκουν, χρόνια τώρα έλαβαν δάνεια εκατομμυρίων ευρώ τα οποία όχι μόνο δεν έχουν εξοφλήσει, αλλά αντιθέτως παίρνουν και άλλες οικονομικές χορηγίες, έναντι της …επόμενης παρουσίας τους στην Βουλή. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ! Δεν θα τα πληρώσει κανείς άλλος παρά πάλι ο Ελληνικός Λαός.Δεν ακούγεται όμως (και αυτό είναι ακόμα το πιο λυπηρό) από κανένα στόμα, το ότι οι μειώσεις των μισθών και η ανεργία που έφερε η κρίση με τις χιλιάδες απολύσεις έχουν σαν συνέπεια, την δημιουργία μιας νέας τάξης στην Ελλάδα μας των λεγόμενων μπαταχτσήδων, νέων απατεώνων, των νεόπτωχων Ελλήνων.
Ε λοιπόν κύριοι, ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ και ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ όλοι μας σε μία ημέρα επειδή έτσι μας κάπνισε!
Απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ επειδή ΕΣΕΙΣ και οι πολιτικές σας μας φέρατε σε τέτοιο σημείο!
Ο κάθε άνεργος, ο κάθε μισθωτός και ο κάθε συνταξιούχος, γίναμε τα πειραματόζωά σας και τώρα θέλετε να ξεφτιλίσετε ότι έχει απομείνει από αυτήν την ίδια την αξιοπρέπειά μας.
Που είναι λοιπόν, οι κόκκινες γραμμές σας; Πόσο κόκκινες είναι πλέον -ή μήπως είναι όπως λέει και το τραγούδι «ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ».
Συνέλθετε λοιπόν και αντισταθείτε επιτέλους στους Πάτρονες-ιδιοκτήτες-χορηγούς των κομμάτων σας.
Ήρθε η ώρα να φερθείτε ως απόγονοι λεύτερων Ελλήνων. Ήρθε η ώρα να φωνάξετε και να πείτε και σεις με την σειρά σας ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ για την Ελλάδα μας και τους Έλληνες !
ΟΧΙ οι Έλληνες δεν είναι απατεώνες! Σταματήστε λοιπόν να τους φέρεστε ως τέτοιους και τιμωρήστε τους πραγματικούς επαγγελματίες απατεώνες, που κατασπάραξαν όλα αυτά τα χρόνια την σάρκα της χώρας μας.Κόψτε την φόρα σε όσους λυμαίνονταν χρόνια τώρα την έρμη αυτή χώρα, κάνοντας πάρτι εις βάρος όλου του Λαού της.
Κόψτε την φόρα σε αυτούς που ετοιμάζονται να πάρουν αντί πινακίου φακής τα Σπίτια των Ελλήνων.
Αυτό θα είναι άλλη μια δολοφονία!
Αυτό κι αν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
ΥΓ και μία λεπτομέρεια χρήσιμη ίσως για τον ιστορικότου μέλλοντος το νομοσχέδιο ψηφίστηκε 17 Νοέμβρη……του 2015







Προβληματισμένος Φλωρινιώτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ